Низьковольтна апаратура ETI

Інноваційні рішення: низьковольтна апаратура ETI

Автоматичні вимикачі модульного типу ETI (ЕТІ) використовуються для захисту електричних мереж від перевантажень і коротких замикань як у змінному, так і в постійному струмі. У лінійці продукції компанії представлені варіанти як для доступного, так і для середнього цінового сегмента, забезпечуючи широкий вибір під різні технічні потреби.

 

Низьковольтна апаратура ETI (ЕTI), призначена для захисту електричних ланцюгів від перевантажень і коротких замикань. Автомати ETI виготовляються з високоякісних матеріалів і мають:

  • Надійністю: Автоматичні вимикачі ETI виготовлені з високоякісних матеріалів і мають тривалий термін служби.
  • Безпекою: Автомати ETI забезпечують надійний захист від перевантажень і коротких замикань.
  • Доступністю: Автомати ETI представлені в широкому діапазоні цін, що дає змогу підібрати модель, яка відповідає вашому бюджету.

Вартість на захисну апаратуру ETI

Ціни на автомати ETI (ЕTI) варіюються залежно від їхніх характеристик і номінальних параметрів. У каталозі інтернет-магазину “ElectroControl” ви можете вибрати автомати за цінами від 109 грн до 7008 грн У таблиці вказані приблизні ціни, вони можуть відрізнятися!

Інші виробники низьковольтної апаратури

Де купити захисну апаратуру ETI?

Купити автоматичні вимикачі етимат можна в інтернет-магазині https://ecshop.com.ua/, де представлено широкий вибір моделей за доступними цінами. Під час вибору пристрою необхідно враховувати номінальні параметри та характеристики ланцюга, який він захищатиме.

ElectroControl є офіційним партнером ETI по Україні, що гарантує:

  • Якість: Отримання якісної та оригінальної продукції.
  • Вигідні умови: Вигідні умови при купівлі.
Top