Низьковольтне обладнання E.next

Низьковольтне обладнання E.next опис

Комутаційне обладнання призначені для забезпечення безпеки низьковольтних електричних мереж, захищаючи їх від перевантажень, коротких замикань і нечастих оперативних комутацій. Вони ідеально підходять для використання в побутових умовах.

Конструкція модульного обладнання e.mcb.stand.45

Автоматичні вимикачі Enext забезпечують надійний захист завдяки корпусу і всім неметалевим деталям, виготовленим з не горючого ABS-пластика.

Ребриста поверхня контактних затискачів підвищує механічну стійкість і надійність з’єднання.

Контактні напайки виконані з мідно-графітового композиту, покритого сріблом на 99,8%, забезпечуючи надійний контакт.

Ергономічний дизайн рукоятки запобігає ковзанню пальців під час увімкнення/вимкнення автоматичного вимикача.

Ми пропонуємо можливість підключення автоматичних вимикачів за допомогою шини типу PIN.

Усі електричні з’єднання всередині нашого вимикача виконані з мідних гнучких плетених провідників, які знижують ризик теплових і електродинамічних деформацій під час коротких замикань. Затиск на DIN-рейку має два фіксованих положення, що спрощує монтаж і демонтаж вимикача.

Конструктивні особливості e.mcb.stand.60

Вимикач має міцний корпус і неметалеві деталі, виготовлені з не горючого ABS-пластика.

Суцільна передня панель запобігає викиду продуктів горіння дуги в бік користувача, а кольоровий індикатор відображає реальний стан головних контактів.

Ергономічний дизайн рукоятки управління забезпечує надійне захоплення під час увімкнення/вимкнення пристрою. Контактні затискачі мають ребристу поверхню, що підвищує механічну міцність і надійність контактного з’єднання.

Затискач на DIN-рейку має два фіксованих положення, що значно полегшує процес монтажу/демонтажу вимикача. Отвір для під’єднання додаткового обладнання захищений від потрапляння вологи та пилу.

Номінальна вимикальна здатність автоматичного вимикача становить 6 кА завдяки вдосконаленій конструкції: дугогасильна решітка виконана з 11 ламелей, підсилювач електромагнітного поля розчеплювача застосовано, швидкість розмикання силових контактів і відстань між ними збільшено.

Покриття рухомого контакту і напайку нерухомого контакту виконано зі срібла, а інші струмопровідні частини – з міді. Автоматичний вимикач оснащений функцією міжполюсної синхронізації, яка запобігає можливості ввімкнення/вимкнення окремих полюсів багатополюсного вимикача з метою несанкціонованого споживання електроенергії.

Конструктивні особливості e.mcb.stand.100

Модульне обладнання виготовлено з не горючого ABS-пластику, забезпечуючи безпеку у використанні.

Контактні затискачі автоматичних вимикачів мають спеціальні насічки, що підвищують механічну міцність і надійність контакту.

Збільшена ширина полюса до 27 мм, розширена дугогасительна камера і пружний рухомий контакт дають змогу комутувати струми до 125 А.

Контактна поверхня нерухомого контакту виконана зі срібло-графітового композиту, що знижує перехідний опір, теплові втрати і збільшує зносостійкість вимикача.

Ергономічний дизайн рукоятки запобігає ковзанню пальців під час увімкнення/вимкнення автоматичного вимикача.

Наша серія Professional зі здатністю відключення 10 кА підходить як для побутових, так і для промислових мереж.

Усі електричні з’єднання всередині вимикача виконані з мідних гнучких плетених провідників, знижуючи ризик теплових і електродинамічних деформацій під час коротких замикань. Затискач на DIN-рейку має два фіксованих положення, полегшуючи процес монтажу і демонтажу.

Конструктивні особливості автоматів e.industrial.mcb.150

Корпус нашого вимикача виготовлений з ABS-пластика, який не підтримує горіння, забезпечуючи високий рівень безпеки.

Затискачі автоматичних вимикачів оснащені насічками, які підвищують механічну міцність і надійність контакту.

Розширена ширина полюса автомата до 27 мм, збільшена дугогасительна камера та спеціальні дуговідвідні ламелі дають змогу ефективно гасити дугу під час вимкнення струмів короткого замикання та перевантаження.

Контактні поверхні рухомого і нерухомого контактів виконані зі срібло-графітового сплаву, що знижує перехідний опір, теплові втрати і збільшує зносостійкість вимикача.

Ергономічний дизайн рукоятки запобігає ковзанню пальців під час увімкнення/вимкнення автомата.

Конструкція вимикача з вимикальною здатністю до 15 кА призначена для використання в мережах із високим рівнем струмів короткого замикання, як-от промислові мережі та захист ланцюгів із руховим навантаженням.

Контактні затискачі дають змогу одночасно з’єднувати дріт і сполучну шину типу Fork.

Всі електричні з’єднання всередині автомата виконані з гнучких мідних плетених провідників, що знижує ризик теплових і електродинамічних деформацій при коротких замиканнях. Затискач на DIN-рейку має два фіксованих положення, що значно спрощує процес монтажу і демонтажу вимикача.

Інші виробники низьковольтної апаратури

Top