Лічильники електроенергії Hager

Функцій програми TL360 - TL370

TE360 і TE370 – це трифазні лічильники енергії, які використовуються для вимірювання та передачі наступної інформації по шині:

 Потужність:

  • Миттєва потужність, споживана на кожній фазі.
  • Загальна миттєва потужність.

Активна енергія:

  • Загальна: Цей індикатор показує загальну активну енергію, спожиту з моменту введення лічильника в експлуатацію. Цей показник не можна скинути.
  • Часткова: Цей показник показує загальну активну енергію, спожиту з моменту останнього скидання. Цей показник можна скинути локально або через шину (залежно від конфігурації).

Реактивна енергія (тільки на TE370):

  • Загальна: Цей індикатор показує загальну реактивну енергію, спожиту з моменту введення лічильника в експлуатацію. Цей показник не можна скинути.
  • Часткова: Цей індикатор показує загальну реактивну енергію, спожиту з моменту останнього скидання. Цей показник можна скинути локально або через шину (залежно від конфігурації).

Лічильники енергії можуть керувати 1 або 2 тарифами.

Якщо лічильник налаштований на 2 тарифи, дані про активну енергію будуть надані для кожного тарифу та загалом. Інформаційним тарифом можна керувати на виробі відповідно до підключення або через шину.

Конфігурація та налаштування

Таблица
Позначення Функція Значення
Миттєва потужність (Вт). Передає інформацію про потужність на шині у Вт. 4 байти.
Активна енергія. Передавати інформацію про активну енергію на шині у Вт. 4 байти.
Реактивна енергія. Передайте інформацію про реактивну енергію на автобусі в Varh 4 байти.
Тариф Буде присутній лише один з двох об'єктів залежно від налаштувань: Об'єкт Тарифна інформація - це інформація інформація, що передається лічильником на шині для позначення поточного тарифу (інформація отримана через зовнішнє з'єднання). Об'єкт Вибір тарифу - керування - це зміна тарифної команди лічильнику для інформування його про поточний тариф для використання. 1 байт. 0 = Без тарифу, 1 = Тариф 1, 2 = Тариф 2.
Перезавантаження Буде присутній лише один з двох об'єктів залежно від налаштувань: Об'єкт Інформація про обнулення часткового лічильника - це інформація, яка передається лічильником лічильником на шину, щоб вказати, що часткове скидання лічильника було виконано часткове скидання лічильника локально на виробу. Об'єкт Активація часткового скидання лічильника - керування - це команда лічильнику на запит скидання часткових лічильників. 1 біт. 1 = Скидання
Помилка підключення - Технічне обслуговування Призначення цього об'єкта - вказувати на помилку з'єднання/помилку вимірювання 2 байти. 0x00 = немає помилки, Біт 0 = немає напруги на L1, Біт 1 = Немає напруги на L2, Біт 2 = Немає напруги на L3, Біт 3 = помилка з'єднання.

Загальні налаштування

Миттєва потужність

Активна енергія

Вкладка Тариф на реактивну енергію 1 використовується для визначення способу і частоти передачі об’єктів “Загальний тариф на активну енергію 1” і “Частковий тариф на активну енергію 1”.

Якщо лічильник енергії налаштований у двотарифному режимі, з’являються дві додаткові вкладки:

  • Тариф на активну енергію 2
  • Тариф на активну енергію 1 + 2

Налаштування цих вкладок подібні до налаштувань на вкладці вище:

  • Вкладка Тариф на активну енергію 2 використовується для визначення способу і частоти передачі об’єктів “Загальний тариф на активну енергію 2” і “Частковий тариф на активну енергію 2”. 
  • Вкладка “Тариф на активну енергію 1+2” використовується для визначення способу та частоти передачі об’єктів “Загальний тариф на активну енергію 1+2” та “Частковий тариф на активну енергію 1+2”.

Основні характеристики

Iншi виробники приладів обліку

Top